Zelfs de eenvoudigste begrafenissen kunnen u duizenden euro’s kosten.

Een van de laatste geschenken die u uw dierbaren kunt geven, is een definitieve onkostenverzekering. Deze dekking dekt alle uitvaartrekeningen die uw gezin kan oplopen bij uw overlijden. U kunt deze onnodige financiële stress voor uw gezin voorkomen door ervoor te zorgen dat u een uitvaartverzekering heeft.

Hoewel veel mensen meer bekend zijn met levensverzekeringen, weet u misschien niet wat het uiteindelijke kostenbeleid inhoudt. Laten we graven.

Een uitvaartverzekering is een onderdeel van levensverzekeringen. Het verschil zit in de details. Levensverzekeringen bieden uw gezin financiële steun na het verlies van het inkomen van de overledene, terwijl een begrafenisverzekering specifieker is. In tegenstelling tot levensverzekeringen dekt een uitvaartverzekering de “eindkosten” zoals de uitvaart, kist/urnen en crematiekosten, reiskosten voor familie die vanuit het buitenland invliegt en meer.

Er zijn specifieke uitvaartverzekeringen die u kunt afsluiten. Elk van deze soorten verzekeringen bepaalt hoe uw begunstigden de uitkering na uw overlijden zullen besteden. Uw dierbaren kunnen bijvoorbeeld een begrafenisverzekering gebruiken om uw kosten aan het einde van hun leven te betalen, terwijl een levensverzekeringsplan met gegarandeerde uitgifte hen meer flexibiliteit geeft over hoe ze het geld uitgeven.

Ikverzekerhetbeste.nl